A Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat első közös lánggyújtása 2005-re tehető. Egerben a Dobó Tér turisztikai adottságainak köszönhetően hamar közönségre talált, az akkor még hobbinak nevezhető időtöltésünk. Habár a baráti társaság szegről-végről ismerte egymást, és az azt megelőző években is forgatta az ördögbotot és a poi nappali és tüzes változatát. 2008-as évre kupálódtunk ki és csiszolódtunk össze annyira, hogy egy önálló egyesületet hozzunk létre. Az eltelt idő alatt számtalan fellépésen szereztünk értékes tapasztalatot, amit sikerül mindig kamatoztatni.

0
év tüzeskedés
0
állandó tűzzsonglőr
0
eszköz profi használata

Kezdetben a csapattagok egy-egy zsonglőreszközzel játszottak, amit az évek alatt szépen bővítettek. Inkább a technikára és a játéktudásra feküdtünk rá, hogy egy eszközzel minél több trükköt meg tudjuk csinálni, stabilan begyakorolni, és azt beépíteni páros vagy egyéni koreográfiainkba. Ezáltal még színvonalasabbá és látványosabbá tegyük műsorainkat.

Mondhatni minden évben bővül eszköztárunk. Ez a fejlődés, illetve újítás amellett, hogy élvezzük is az újabbnál újabb eszközökkel való játékot, szükséges a tűzzsonglőr műsorainkban. Mert évről évre számos rendezvényre hívják vissza csapatunkat itthon és külföldön, így mindig kihívás elkápráztatni a nagyérdeműt. Sőt sokszor előfordul, hogy egy adott nagyobb volumenű rendezvényen többször is fellépünk. A kezdetek óta sok változáson, és fejlődésen ment át a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat, de öt állandó fővel, és több mint huszonöt tűzzsonglőr eszközünkkel mindig nagy élményt okozunk a LED-, és tűzprodukcióinkkal.

kb.
0
alkalommal gyújtunk tűzre évente
mintegy
0
km-t teszünk meg a fellépéseinkre évente
közel
0
fő látja produkcióinkat éves szinten

Lobbanáspont - A tűz ereje, fénye és játéka!

Növelje rendezvényének színvonalát professzionális tűzzsonglőreink produkciójával!