Melyik tűzzsonglőrcsapatot válasszam?

Nagyon egyszerű: minket. 🙂 Erre nehéz válaszolni, mert egy megnyerő weblap, szépen fotózott promóciós képek vagy szép lányok csini ruhában, zsonglőreszközzel igazán megtévesztő lehet. Nem feltétlenül tükrözi a műsor minőségét, ebben a kérdésben a referenciák lehetnek a döntőek, milyen rendezvényen léptek már fel és vissza hívták-e oda őket többször is. Az is fontos lehet, hogy milyen repertoárral rendelkezik a tűzzsonglőr csapat, s ez mennyire felel meg az elképzeléseinknek.

Milyen hosszú egy tüzes fellépés?

Tűzzsonglőr műsoraink 10 és 30 perc közöttiek. Az általunk ajánlott, ideális műsoridő a 20-25 perc. Ennyi idő alatt ízlésesen és dinamikusan fel lehet építeni egy műsort, amit pont akkor fejezzük be, amikor még szeretné a közönség élvezni. Így tudunk magas energiaszintet magunk mögött hagyni a nézőkben. Az ennél rövidebb, 10-15 perces tüzes műsort 1-2 fellépővel ajánljuk. Ilyenkor csak a leglátványosabb eszközöket vonultatjuk fel. Természetesen ezek is teljes értékű előadások, tömörebb verzióban.

A 30 percnél hosszabb tüzes előadást érdemes egyéb produkciókkal, akár bűvészkedéssel vagy élőzenével kiegészíteni, hogy ne váljon monotonná. Nagyon hangulatos például a dobkíséretes tűzzsonglőr előadás

Vendégvárásnál előfordul a jóval hosszabb, 1-2 órás tüzes műsor a vendégek számához igazodva. Egy ezer fő körül eseménynél már másfél órát is számolhatunk a vendégfogadásra. Ilyenkor 4 zsonglőr felváltva dolgozik, hogy folyamatos maradjon a lángoló eszközök használata.

Számunkra fontos megrendelőink elégedettsége, ezért is javasoljuk, hogy mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot az előzetes egyeztetéshez. Hisszük, hogy sok megrendelői kérés teljesíthető, de előadó-művészeti vállalkozóként akkor maradunk megbízhatóak, ha a szakmai és kivitelezési szempontokat minden esetben figyelembe vesszük.

Igazi tűzzel dolgoznak?

Igen. Gyakran halljuk, hogy biztosan hideg tűzzel dolgozunk. Olyan sajnos nem létezik. Sok óra gyakorlás az eszközökkel és bátorság. Ez a titok.

tűzzsonglőr produkció gyik